Локомотив (Пловдив) подготвя продажба на водещите си играчи. твърди Тема Спорт.

...
Локомотив (Пловдив) подготвя продажба на водещите си играчи. твърди Тема Спорт.
Коментари Харесай

Локомотив пред раздяла с най-конвертируемите си играчи

Локомотив (Пловдив) подготвя продажба на водещите си играчи. твърди " Тема Спорт ". С парите от прехвърляния пък ще бъде вързан бюджетът на клуба. Към много от играчите има интерес от чужбина. А част от тях са и с изтичащи контракти. В тази категория попадат бразилецът Джовани, хърватският пазач Динко Хоркаш, белгийското крило Бабакар Дион, централният бранител Мартин Паскалев. Тоест, с цел да не ги изпусне без пари през лятото, когато те стават свободни сътрудници, клубът ще би трябвало да ги продаде тази зима. Към първия има сериозен интерес от Китай и Тайланд. В края на ноември " Тема Спорт " писа за интерес на китайския Тиендзин Тайгър към него. Очаква се Локо да прибере над 300 000 $ от договорката. Заплатата на футболиста ще е в пъти по-голяма от тази, която взима на " Лаута ". За Хоркаш, който е един от най-стабилните вратари в шампионата, вървят много спекулации. А Дион още през лятото бе на крачка от Грасхопърс, само че договорката с швейцарците пропадна.

В последните дни се появи информация, че нападателят Алфа Конте е пред трансфер в Азербайджан. В предходния прозорец Локо продаде там двама играчи - Матеус да Силва, който подписа с Карабах, и Пиер Зебли - минал в Зира. Сега Конте е мечтан от Нефтчи Баку. Този клуб дава 150 хиляди евро за правата му. Локомотив обаче ще опитва да вземе по-голяма сума за правата му. Причината е, че Алфа има контракт за още 2 сезона с черно-белите. Интересното е, че към него имаше интерес и от Левски. От " Лаута " обаче отхвърлиха небрежно сините, поставяйки му непостижима цена.

В началото на месец декември изпълнителният директор Павел Колев призна за финансови проблеми в клуба. След това пък оперативното управление мина в ръцете на Христо Крушарски. Той към този момент разгласи, че няма да прави пречки на играчите, които желаят трансфер. " Който желае да се връща, да се връща ", бе сбитият му коментар по тази тематика.
 Доскорошен футболист на Локомотив (Пловдив) ще продължи кариерата си в четвърта дивизия на Бразилия
Доскорошен футболист на Локомотив (Пловдив) ще продължи кариерата си в четвърта дивизия на Бразилия

Става въпрос за Лео Сена
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР